Om oss

Antiagekräm.nu testar och jämför anti-age produkter.

Målet för oss som skapat hemsidan är att du som köpare av produkterna ska få en bättre uppfattning om produkten du ska köpa. För att du bättre ska kunna jämföra krämer så har använder vi oss av verktyg som betyg och skrivna bedömningar av känsla vid använding och så vidare.

Vi rekommenderar bara produkter från seriösa butiker som har bra villkor, frakt och kundservice. Det ska vara tryggt att handla över nätet!

Om du har idéer eller tips som du vill dela med dig om hur du kan motverka rynkor så är du välkommen att kontakta oss via formuläret.

Kom ihåg

Vi strävar alltid efter att ha uppdaterad information om produkter och priser. Men vi kan inte garantera att informationen är riktig och uppdaterad, om du hittar felaktiga uppgifter så får du gärna kontakta oss så ändrar vi detta.

Hudvård är någonting viktigt

I all tid har människan brytt sig om sitt yttre och hygien har alltid varit central genom århundraden. Redan under antiken smörade man in sig i olivolja och liknande naturliga extrakt för att vårda sin hud. Lyster och doft var redan då viktigt för att göra ett gott intryck.

Idag duschar vi varje dag så talget i huden försvinner lättare. Därför är det viktigt att återfukta huden oftare än förr. Vi lever också ett mer stressigt liv som ofta blir synligt när vi kommer upp i ålder 30-50 år. Insidan speglar som så många gånger utsidan, har du levt ett slitigt liv med mycket festande (alkohol och tobak) så kommer det att synas. Men idag finns hjälpmedel mot rynkor i form av anti-age serum som finns tillgängliga i hudvårdsprodukter i butiker och på nätet.

Kommentera gärna på startsidan

Om du har beställt produkterna som vi har testat och rekommenderar här så berätta gärna för oss andra vad du tyckte om dem! Alla anti-age krämer har olika effekt på olika individer, beskriv därför gärna din egen hud och vad du gillar med hudprodukten. Hur uppstramande upplever du krämen? Hur snabba resultat fick du? Vad tycker du om doften? Hur känns krämen när du applicerar den i ansiktet? Vi och besökarna skulle uppskatta din kommentar jättemycket!