Bästa anti age krämen 2022

Visst är det jobbigt att se de där rynkorna bara bli fler och fler. Eller den där bekymmersrynkan mellan ögonbrynen som får dig att se sträng ut.

Denna känsla är du inte ensam om. Vi är många som befinner oss i träsket om att försöka finna den bästa anti age krämen som ska återge oss vår vackra hud. Det är allt annat än en lätt match för de flesta av oss. Vi har här gjort ett försök att hjälpa dig finna rätt anti age kräm.

Vi har här listat de fem bästsäljande anti age krämerna på marknaden. Toppsäljaren är Super Restorative Day Cream SPF 20 från Clarins.

Bästa anti age krämerna på marknaden 2022

Super Restorative Day Cream SPF 20 från Clarins 

En mjuk och smidig dagkräm som doftar gott. Dagkrämen har SPF 20 och riktar sig till kvinnor i 50+. Det beror på att huden börjar få åldersrelaterade hormonella förändringar som denna kräm är speciellt utvecklad för att förebygga. 

Den kommer omedelbart att släta ut huden och ge den en ny lyster. Krämen fyller ut djupare rynkor och gör att din hy får en jämnare hudton.

Pris: 789 kr

Resilience Lift från Estée Lauder 

En dagkräm med 24-h system som lyfter och formar din hy. Det är en lätt lotion som är rik på näring och verkar uppfriskande på huden. Den passar dig med normal till kombinerad hy.

Efter endast fyra veckor kommer du att märka fantastiska resultat. Huden har då bivit starkare och motståndskraftigare mot yttre påverkan som torr luft och kraftiga temperaturskillnader. Din hy kommer även se märkbart yngre ut.

Pris: 995 kr

Multi-Protective Day Creme från Exuviance

En ansiktskräm med SPF 20 som minskar fina linjer och rynkor även på dig med känslig hy. Med denna milda dagkräm får du ett grundläggande UV-skydd vilket är en stor tillgång då solen är en av de största bovarna när det kommer till rynkor. 

Dagkrämen består av en blandning av vitaminer, PHA och antioxidanter som minskar fina linjer och rynkor synbart på endast några veckor. Krämen skyddar även din hy från skadliga faktorer i den omgivande miljön.

Pris: 379 kr

Sheer Refining Fluid från Exuviance

En lättabsorberad dagkräm med SPF 35 som reducerar pigmentfläckar orsakade av sol och akne samt reducerar märkbart linjer och rynkor. Ansiktskrämen är specifikt framtagen för att återfukta hud med fet tendens samtidigt som hudens struktur och klarhet förbättras.

För bästa resultat ska krämen användas dagligen och appliceras på rengjord hud i ansiktet på morgonen.

Pris: 379 kr

Collagenist V-Lift Night från Helena Rubinstein

En nattkräm med utrensande och åtstramade egenskaper. Med denna kräm i ditt artilleri slipper du kirurgiska ingrepp. Helena Rubinsteins ansiktskräm kommer effektivt omforma konturer, öka hudens elasticitet och gör huden fastare på bara 4 timmar. 

Krämen är berikad med V-peptid och Lipo-Reducer som ger din hud den åtstramning du önskar. Efter endast 8 veckors användning av nattkrämen kommer dina konturer i ansiktet blivit mer framträdande och definierade.

Pris: 1059 kr

När är det dags att börja med anti age kräm?

För att få ut det bästa resultatet av dina anti-age produkter är det viktigt att välja anti-age kräm efter din ålder. När du är runt 20-årsåldern är det viktigt att din hud blir återfuktad och att den skyddas mot solens negativa påverkan. Då är en ansiktskräm med solskydd och en fuktgivande ansiktsmask en bra grund.

När du börjar få fina linjer runt ögon (ca 30 till 40 år) och huden börjar kännas torr är det dags att börja med exfolierande produkter. Det är dags att använda anti rynkkräm med hyaluronsyra som slätar ut dina rynkor. Du bör då kombinera din ansiktskräm med en ögonkräm som minskar rynkorna runt ögonen och ett serum som stramar upp huden. 

Vid 50+ är det dags att använda rika och utslätande produkter som håller din hud mjuk. Din hud har nu börjat bli tunnare och torrare vilket gör att du behöver mer fukt än tidigare.

Läs mer om anti age kräm