Bästa anti age krämen för män 2022

Här hittar du bästa anti-age krämen för män 2022, killar behöver krämer mer än de tror. Huden är det största organ vi har på kroppen och den utsätts dagligen för påfrestningar som sol, vind, kyla och torr luft framför datorn. Det är därför viktigt att vi ger huden den omvårdnad och kärlek som den behöver.

Manlig hud skiljer sig från kvinnlig framför allt på grund av skäggstrånas storlek och det slitage som rakning medför på huden. Män har också större hudporer i ansiktet. Det är därför som män och kvinnor behöver olika hudvårdsprodukter. Vi har här listat de tre bästa anti age krämerna för män.

Bästsäljande anti age krämen för män 2022 är Intensive Moisture Balance från Dermalogica.

Bästa anti age krämerna för män

Intensive Moisture Balance från Dermalogica

En fuktgivande och mjukgörande anti age kräm som återger fukt och näring till uttorkad hud. Torrhetslinjer och för tidigt åldrad hud repareras tack vare exklusiva blandningen strukturförbättrande växtextrakt, antioxidativa vitaminer och stärkande fuktgivare.

Dermalogicas ansiktskräm återställer fuktbalansen och skyddar huden från fria radikaler.

Pris: 619 kr

Super Moisture Balm från Clarins Men

En fräsch och snabbt absorberande kräm som lämnar huden återfuktad och mjuk. Passar dig med normal till torr hy.

Krämen innehåller tre lugnande växtextrakt som ger huden energi och fasthet. Den lämpar sig därför som dagkräm och bör appliceras efter rakning koncentrerat på de rakade området. Den kan även användas på kvällen vid behov. Calcium hyaluronate som krämen innehåller skapar ett optimerat skydd mot yttre påfrestningar som väder och vind samtidigt som det ger huden fukt.

Pris: 375 kr

Anti-Ageing Moisturiser från Bulldog

Lätt och snabbabsorberande anti age kräm som ger synliga resultat efter endast 4 veckor. Krämen innehåller extrakt från malen hirs och tanniner från galläpple som minskar rynkdjup och stramar upp din hud. 

Du bör applicera krämen på en torr och rengjord hud. Använd morgon och kväll för bästa resultat. Resultatet är temporärt och beroende av fortsatt användning av produkten.

Pris: 175 kr

Hur har vi kommit fram till bästa anti age krämen för män 2022?

Vi har använt kombinationen av testpersoner som testat de 10 populäraste krämerna på marknaden för män. Det gjorde att vi fick tre krämer som gav riktigt bra resultat i förhållande till sitt pris. 

Alla krämer gav bra resultat men det kunde variera lite beroende på hudtyp och hur ofta som krämen användes. Vi fann ingen som var direkt missnöjd med någon av våra tre toppkrämer. 

Varför är det viktigt att använda anti age produkter?

Det anti-age krämen gör är ett den hjälper och stöttar huden för att minimera slitaget från yttre påverkan som torr luft och sol. Behovet av stöttning varierar efter vår ålder. Därför är det viktigt att ha det i åtanke när vi väljer anti age kräm.

När vi är runt 20 år behöver huden fukt vilket kan åstadkommas med en bra ansiktskräm i kombination med en återfuktande ansiktsmask. Det är även att föredra om ansiktskrämen har solskydd eftersom solen är en av de största bovarna när det kommer till hudens åldrande.

När du är ca 30 till 40 år är det dags att börja med anti age produkter som arbetar aktivt. Anti age krämen som du använder bör nu innehålla aktiva ingredienser som slätar ut rynkor. Ansiktskrämen bör kombineras med antirynkögonkräm samt ett serum som stramar upp huden.

Vid 50+ har din hud börjat bli tunn, skör och torr. Det beror på hormonella förändringar i huden. Det finns idag anti age krämer som är speciellt utvecklade för att komma till rätta med de hormonella förändringarna och samtidigt ger huden den fukt som den behöver.

Läs mer om hur du förebygger rynkor.